[Pályázatok] Praktiker jótékonysági projekt

palyazatok at lists.ghost.hu palyazatok at lists.ghost.hu
2012. Jún. 5., K, 09:21:40 CEST


Cím: Praktiker jótékonysági projekt
Kiíró: Praktiker Magyarország Kft.
Határidő: 2012. 06. 10.
Pályázhat: minden Magyarországon a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény 74 / A § (2) bekezdés szerint jogerősen bejegyzett Alapítvány (illetve annak képviseletében hivatalosan eljáró természetes személy), amely Magyarországon állandó székhellyel és hatályos működési engedéllyel rendelkezik és működési körébe beletartozik az aktuálisan kiírt pályázati felhívás tematikája
-------------------------
Jótékonysági projekt Játékszabályzat

I. A Játék szervezője
A PRAKTIKER Építési- és Barkácspiacok Magyarország Kft. által az Ombrello Média Kft.-vel (akinek adatgyűjtési közösen szervezett játék (a
továbbiakban: "Játék") szervezője és lebonyolítója a PRAKTIKER Építési- és Barkácspiacok Magyarország Kft. (székhely: 1095 Budapest, Mester u. 87. a
továbbiakban: "Szervező").

II. A Játékban résztvevő személyek
1/ A Játékban részt vehet minden Magyarországon a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény 74 / A § (2) bekezdés szerint jogerősen bejegyzett Alapítvány (illetve annak képviseletében hivatalosan eljáró természetes személy), amely Magyarországon állandó székhellyel és hatályos működési engedéllyel rendelkezik és működési körébe beletartozik az aktuálisan kiírt pályázati felhívás tematikája (továbbiakban: "Pályázó").
A játékban résztvevő kijelenti, hogy:
- kizárólag saját tulajdonú vagy az alapítványi cél érdekében kizárólagos hasznosításában álló ingatlanával regisztrál,
- a felújítást kizárólag nettó 500 000 Ft-os értékhatárig igényli, az általa beküldött projekt kiválasztását követően elkészített részletes terv alapján, melybe saját elképzeléseit a későbbiekben nem kérheti beletervezni.
A kiválasztott projekt kivitelezésére vonatkozóan Szervező és Pályázó közötti részletes kötelezettségeket és jogokat külön szerződés rögzíti.
Amennyiben ezt a szerződést Pályázó nem fogadja el, úgy Szervezőnek jogában áll a beadott pályamű kivitelezését visszautasítani.
2/ A Játékban nem vehet részt:
a) a Szervező cégvezető tisztségviselői, munkavállalói, tulajdonosai, valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 685. § b) pontjában meghatározott hozzátartozói,
b) a nyereményeket felajánló cégek vezető tisztségviselői, munkavállalói, tulajdonosai, valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 685. § b) pontjában meghatározott hozzátartozói,
c) egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek vezető tisztségviselői, munkavállalói, tulajdonosai, valamint ezek Ptk. 685. § b) pontjában meghatározott hozzátartozói,
d) a Praktiker Kft. (székhely: 1095 Budapest, Mester u. 87.) vezető tisztségviselői, munkavállalói, tulajdonosai, valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 685. § b) pontjában meghatározott hozzátartozói.

III. A Játék időtartama
A Játék 2012. május 28. napján 12:00:01 órától 2012. július 1. 15:00:01 tart.

IV. A Játék menete
1/ A nyeremény tárgya:
A Pályázó által megadott ingatlanon belüli, a Szervező által meghatározott témához kapcsolódó építészeti/dekor/kőműves kivitelezési feladatok ellátását vállalja nettó 500 000 Ft értékben, amely magában foglalja a pályázattal érintett intézményi helyiség pályázó által jelzett átalakításának a mentén kimunkált megoldás megfontolását, az ahhoz szükséges előzetes tervek elkészítését, valamint a tervek szerinti gyártási és kivitelezési feladatok teljes körű ellátását a pályázattal érintett helyszínen.

2/ A Játékban az alábbi módon lehet részt venni:
A Pályázó a Szervező által szponzorált felületein a Szervező által kért adatainak hiánytalan rögzítésével jelentkezhet a játékra.
Pályázó jelen dokumentum elfogadásával elismeri, hogy a játék kiírásában közzétett pontos leírás alapján tudomásul vette és megértette a jelentkezés és megvalósítás folyamatának pontos menetét, amely az alábbiak szerint épül
fel:
1. Pályázatbeküldési szakasz (2 hét) 2012.05.28-06.10.
2. Likegyűjtés (1 hét) 2012.06.11-06.17.
3. Szavazat lezárása, a nyertes értesítése, terepfelmérés (1 hét) 2012.06.18-06.24.
4. Tervezés, önkéntes-toborzás (1 hét) 2012.06.25-07.01.
5. Megvalósítás (1 hét) 2012.07.02-07.08.
6. Jótékonysági videó elkészítése és közzététele (1 hét) 2012.07.09-07.15.
A játékra regisztrált Pályázó által beadott pályázatot a Szervező közzé teszi a Praktiker facebook oldalán, amely felületen programozott formában szavazás keretén belül az elsőként 1.000 szavazatot kapott pályamű kerül megvalósításra. Amennyiben a szavazási időszak lezárásakor nincs olyan pályamű, amelyre legalább 1000 like érkezett, úgy a like-gyűjtési időszakban a legtöbb like-ot gyűjtő pályamű nyer.
Szervező a nyertest elektronikus formában (e-mail) valamint a megadott telefonos elérhetőségén is értesíti.
Amennyiben Pályázó fenntartja az igényt a nyereményre, úgy Szervező - a Pályázóval külön szerződésben rögzített módon - végrehajtja a nyereményként felajánlott felújítást.
A nyereményként szolgáló felújítás kivitelezése során a Szervező kép- és hanganyagokat készíthet, melyek a Praktiker tulajdonát képezik, azok közlésével és felhasználásával kapcsolatban Pályázó a későbbiekben nem formálhat jogot.
A nyereményként szolgáló felújítás során Szervező fenntartja a jogot 2 db önkéntes kijelölésére a Pályázóval való egyeztetést követően, akik munkájáért Szervező felelősséggel nem tartozik.

V. Vegyes rendelkezések
A Pályázók a Játékban való részt vétellel automatikusan elfogadják a jelen hivatalos Játékszabályt. Jogi út kizárva.
A Szervező a nyeremény hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják.
A nyeremény másra át nem ruházható, és készpénzre vagy más nyereményre át nem váltható.
A Szervező, valamint a Szervező által a Játék lebonyolításában résztvevő cégek egyike sem felelős, és kizár mindféle kártérítési, kártalanítási igényt a Játékban való részvétel során, a Játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Játék során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.
A Szervező a Játék lezárulása után 30 napon túl semmilyen, a Játékkal kapcsolatos reklamációt nem fogad el.
http://www.praktikerwebshop.hu

________________________________________
Pályázatfigyelő e-mail Értesítő
Előfizetés: elofizetes.pafi.hu
-- 
This email was Anti Virus checked by Astaro Security Gateway. http://www.astaro.com
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: http://lists.ghost.hu/pipermail/palyazatok/attachments/20120605/dd6e51b9/attachment.htm


További információk a(z) Palyazatok levelezőlistáról