Vadaszinfo -- Magyar Vadászati Hírlevél szolgáltatás

 

A Magyar Vadászat Hírlevél szolgáltatásának igénybevétele

Itt lejjebb feliratkozhat a Magyar Vadászat Hírlevél szolgáltatására, vagy módosíthatja a listatagsági paramétereit. Ha feliratkozik értesítést kap a vadászatot érintõ friss hírekrõl, jogszabályi változásokról, az Országos Magyar Vadászkamara megyei szervezeteinek híreirõl és a sajtóban megjelenõ vadászattal kapcsolatos hírekrõl, az adatbázisok bõvülésérõl. A Hírlevél szolgáltatás igénybevétele ingyenes. A Hírlevél szolgáltatásra való feliratkozás megerősítésével Ön hozzájárul, hogy a Vadászati Információs Portál a Magyar Vadászati Hírleveleket a megadott e-mail címre külön engedély kérése nélkül továbbítsa.

Feliratkozás a Magyar Vadászat Hírlevél szolgáltatására

Töltse ki az alábbi űrlapot a Magyar Vadászat Hírlevél szolgáltatására való feliratkozáshoz. Feliratkozási kérelmedről értesítést fogsz kapni, nehogy mások a tudtod nélkül felírhassanak. A lista egy rejtett lista, a tagok listája csakis a lista adminisztrátora számára érhető el.
E-mail címe:  
Neve (opcionális):  
Meg kell adnia egy jelszót. A jelszó csak enyhe biztonságot nyújt, de megelõzheti vele, hogy mások az Ön tudta nélkül módosítsák listatagsági beállításait! Ne használjon olyan jelszavakat amiket máshol használ, mivel havonta egyszer emlékeztetõül sima szöveges formában elküldésre fog kerülni.

Ha nem ad meg jelszót, akkor a Mailman automatikusan létrehoz egyet, és feliratkozás megerõsítése után elküldi Önnek. Személyes beállításai szerkesztésénél természetesen bármikor e-mailben kikérheti a jelszavát.

A jelszó:  
A jelszó még egyszer:  
Milyen nyelven szeretné a listát használni? Magyar  

Leiratkozás Magyar Vadászat Hírlevél szolgáltatásáról

Vadaszinfo listáról való leiratkozáshoz, jelszó lekérdezéséhez, vagy a listatagsági beállításaid megváltoztatásához add meg itt a feliratkozási e-mail címedet:

Ha üres a mező, akkor a program kérni fogja az e-mail címedet