Palyazatok -- Pályázatfigyelő nonprofit szervezetek részére

 

Palyazatok listáról
Magyar

Nonprofit szervezeteknek és oktatási intézményeknek ingyenes pályázatfigyelési lehetőség. A kiírt pályázatokról folyamatosan értesítünk E-mail útján.
Internetes oldalunk: http://palyazatok.gportal.hu

Amennyiben igényt tartasz erre a szolgáltatásra, akkor írd meg röviden, hogy milyen területeken érdekelnek pályázati lehetőségek a palyazatok-owner@lists.ghost.hu címre.

A szolgáltatást ajánld ismerőseidnek is.

Ha a korábbi pályázatokat szeretnéd megnézni, látogasd meg a Palyazatok archívumot .

Feliratkozás a Palyazatok listára

Töltsd ki az alábbi űrlapot a Palyazatok listára való feliratkozáshoz. Feliratkozási kérelmedről értesítést fogsz kapni, nehogy mások a tudtod nélkül felírhassanak. A lista egy rejtett lista, a tagok listája csakis a lista adminisztrátora számára érhető el.

  E-mail címed:  
  Neved (opcionális):  
  Meg kell adnod egy jelszót. A jelszó csak enyhe biztonságot nyújt, de megelőzheted vele, hogy mások tudtod nélkül módosítsák listatagsági beállításaidat!

  Ha nem adsz meg jelszót, akkor a Mailman automatikusan létrehoz egyet, és feliratkozásod megerősítése után elküldi neked. Személyes beállításaid szerkesztésénél természetesen bármikor e-mailben kikérheted a jelszavadat.

  A jelszó:  
  A jelszó még egyszer:  
  Milyen nyelven szeretnéd a listát használni? Magyar  

Palyazatok lista tagjai

Palyazatok listáról való leiratkozáshoz, jelszó lekérdezéséhez, vagy a listatagsági beállításaid megváltoztatásához add meg itt a feliratkozási e-mail címedet:

Ha üres a mező, akkor a program kérni fogja az e-mail címedet