BaptistaIfi -- Váci Baptista Ifjúság

 

BaptistaIfi listáról
Magyar

A váci baptista ifjúság levelezőlistája. A listán a fiatalok az aktuális programokról, hírekről kaphatnak illetve küldhetnek értesítést. Itt lehet szó az ifjúsági óráról, kirándulásokról, imaalkalmakról, gyülekezeti programokról. Akkor is írhatsz ide, ha van egy imakérésed, amiért szeretnéd, ha a többiek imádkoznának.

Ha a korábbi leveleket, hozzászólásokat szeretnéd látni, látogasd meg a(z) BaptistaIfi archívumot . (Az aktuális archívum csak a lista tagjai számára érhető el.)

BaptistaIfi lista használata
Ha a listára szeretnél írni, akkor erre a címre küldd hozzászólásodat: baptistaifi@lists.ghost.hu.

Itt lejjebb feliratkozhatsz a listára, vagy módosíthatod a listatagsági paramétereidet.

Feliratkozás a(z) BaptistaIfi listára

Töltsd ki az alábbi ûrlapot a(z) BaptistaIfi listára való feliratkozáshoz. Feliratkozási kérelmedről értesítést kapsz, nehogy mások tudtod nélkül felírhassanak. Megerősítésed után feliratkozásod azonban csak a lista szerkesztőjének jóváhagyásával válik teljessé. A szerkesztő döntéséről e-mailben értesítünk. A lista továbbá egy rejtett lista, a tagok listája csakis a lista adminisztrátora számára érhető el.

Feliratkozás elõtt kérlek olvasd el a listaszerver illemtanát!

  E-mail címed:  
  Neved (opcionális):  
  Meg kell adnod egy jelszót. A jelszó csak enyhe biztonságot nyújt, de megelõzheted vele, hogy mások tudtod nélkül módosítsák listatagsági beállításaidat! Ne használj olyan jelszavakat amiket máshol használsz, mivel havonta egyszer emlékeztetõül sima szöveges formában elküldésre fog kerülni.

  Ha nem adsz meg jelszót, akkor a Mailman automatikusan létrehoz egyet, és feliratkozásod megerõsítése után elküldi neked. Személyes beállításaid szerkesztésénél természetesen bármikor e-mailben kikérheted a jelszavadat. Havonta egyszer a jelszavad emlékeztetőül e-mailben elküldésre kerül.

  A jelszó:  
  A jelszó még egyszer:  
  Milyen nyelven szeretnéd a listát használni? Magyar  
  Szeretnéd a listát digest formában kapni, naponta 1-2 levélben? Nem Igen

BaptistaIfi lista tagjai
(A tagok listája csak a lista adminisztrátora számára érhető el.)

A tagok listájának megtekintéséhez írd be a admin címedet és a jelszavadat:

Admin cím: Jelszó   

BaptistaIfi listáról való leiratkozáshoz, jelszó lekérdezéséhez, vagy a listatagsági beállításaid megváltoztatásához add meg itt a feliratkozási e-mail címedet:

Ha üres a mező, akkor a program kérni fogja az e-mail címedet


BaptistaIfi listát működteti: tothkrisztian at vbma.hu
BaptistaIfi adminisztrációs felület (azonosítás szükséges)
lists.ghost.hu levelezőlisták

Delivered by Mailman
version 2.1.4
Python Powered GNU's Not Unix