Új lists.ghost.hu levelezőlista létrehozása
Az oldalon található űrlap megfelelő kitöltésével új levelezőlistát lehet létrehozni. A levelezőlista nevét, amelyre a levelek érkezni fognak, kisbetűkkel kell megadni. A lista létrehozása után ezt a nevet már nem lehet megváltoztatni.

Kötelezően meg kell még adni a lista induló gazdájának az e-mail címét. A lista létrehozása után a gazda a listához beállításához szükséges jelszót e-mailben kapja meg. Ezek után a lista gazdája megváltoztathatja jelszavát és további lista tulajdonosokat adhat vagy törölhet a listáról.

A Mailman automatikusan létrehozhat egy induló lista adminisztrációs jelszót, ha azt lejjebb az automatikus jelszólétrehozás mezőben kérjük, és nem adunk meg kezdeti jelszót.

Új levelezőlista létrehozásához megfelelő jogosultsággal kell rendelkezni. Minden egyes rendszeren listalétrehozó jelszóval kell rendelkezni, amelyet lent a megfelelő mezőben kell megadni. Listalétrehozáshoz a rendszer adminisztrátori jelszava is megadható.

Lista azonosítók
A lista neve:
A lista első gazdájának e-mail címe:
A lista induló jelszavának automatikus létrehozása?
Nem Igen
A lista induló jelszava:
Az induló jelszó megerősítése:
Lista jellemzők
Figyelje külön és korlátozza a Mailman az új listatagokat mielőtt engedélyeznénk nekik, hogy a listára külön jóváhagyás nélkül küldjenek leveleket? Igen-t választva az új tag beküldéseit mindig külön engedélyeznünk kell.
Nem Igen
Listán beállítható nyelvek.

Fontos, hogy ha a listához egyetlen nyelvet sem rendelünk, akkor a lista a rendszer alapértelmezett nyelvét (Magyar) fogja használni.

Angol (USA)
Baszk
Cseh
Dán
Finn
Francia
Holland
Horvát
Japán
Katalán
Koreai
Kínai (Kína)
Kínai (Tajvan)
Lengyel
Litván
Magyar
Norvég
Német
Olasz
Orosz
Portugál
Portugál (Brazil)
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovén
Ukrán
Észt
Elküldjem a lista tulajdonosnak a "lista létrehozva" értesítést?
Nem Igen

Listalétrehozó (azonosítási) jelszó:

Vissza a levelezőlisták információs oldalára.
Vissza a levelezőlisták adminisztrációs oldalára.
Delivered by Mailman
version 2.1.4
Python Powered GNU's Not Unix